Wilmink & Muijs geeft financiële adviezen over diverse onderwerpen, zoals u kunt lezen op deze website. Dankzij onze brede opleiding en langdurige werkervaring kunnen wij u in bijna alle gevallen goed van dienst zijn. Indien nodig verwijzen wij u door naar de betreffende vakspecialisten. Onze grootste kracht is misschien wel dat wij u overzicht kunnen bieden. Dit geeft u rust en daar ligt uw voordeel.  De relaties met onze klanten zijn mede daarom duurzaam. Dit is prettig voor zowel de klant als voor Wilmink & Muijs, en op deze manier kunnen wij snel handelen indien de situatie hierom vraagt. Wij streven ernaar om onze klant goed te leren kennen, omdat alleen op die manier wij optimaal kunnen adviseren.

Erna Wilmink

Ik geef nu ruim twintig jaar financieel advies aan zowel de particuliere als de zakelijke klant. Afgestudeerd als bedrijfspsycholoog heb ik mij in de loop der jaren bekwaamd als Master Financieel Planner (Business University, Tilburg). Ik blijf “Permanent Actueel” door het hele jaar gerichte cursussen te volgen, master classes bij te wonen, en door het bijhouden van de vakliteratuur.

Als Gecertificeerd Financieel Planner  FPA logo onderschrijf ik de normen en werkwijze van dit internationale keurmerk dat de kwaliteit en de integriteit van mijn werk bewaakt.
Ik behoor bij een selecte groep adviseurs die op alle financiële vakgebieden mogen adviseren. Dat is belangrijk voor u als klant, omdat ik u desgewenst een allround advies kan bieden.

Jan Muijs

Voordat ik in 1995 de overstap maakte naar het financiële advieswerk, heb ik jarenlang met veel plezier en groot enthousiasme reizen geadviseerd (en ook veel zelf gereisd natuurlijk). Bij Wilmink & Muijs heb ik alle schadeverzekeringen onder mijn hoede, zowel voor de particuliere consument als de zakelijke klant. Dat doe ik met de zelfde inzet als altijd – ik zou niet anders kunnen. Ook ik blijf “Actueel” middels allerlei cursussen en het bijhouden van vakliteratuur.